Wie ben ik

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Loes Naus, in 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik voor het eerst kennis gemaakt met acupunctuur, een behandelmethode binnen de Traditionele Chinese geneeskunde (TCG). Geïntrigeerd door de Chinese geneeswijze heb ik besloten om naast mijn baan als zorgconsulent de opleiding voor acupunctuur te volgen. Ik ben na een 3 jarige HBO studie in 2014 afgestudeerd aan de Qing Bai Academie in de richting van acupunctuur. Elke dag dat ik meer leer over de Chinese geneeskunst word ik enthousiaster, mijn enthousiasme, kennis en ervaring wil ik graag delen in mijn praktijk: Twee Oerkrachten.

Ik zie de TCG als een geneeswijze die goed aansluit bij onze Westerse geneeskunde. Behandeling van klachten in de Westerse geneeskunde aanvullen met een behandeling vanuit de Oosterse methode juig ik enorm toe. Ik hoop in mijn praktijk deze verbinding te kunnen maken. Samen bereiken we meer.

Binnen de Chinese geneeskunde wordt de mens en zijn klachten holistisch benaderd, dit betekent dat er wordt gekeken naar het lichaam, de geest, constitutie en levensstijl. Zo wordt geprobeerd niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak van de klachten te behandelen. Het mooiste van de Chinese geneeskunde is het geloof dat een gezond lichaam een lichaam is wat zichzelf kan herstellen. Ons lichaam heeft soms een extra stimulans nodig maar bezit de krachten om zichzelf te helen. Mijn motto is daarom:
Maak gebruik van jouw Oerkrachten!

Een van de veel voorkomende oorzaak van klachten, is onze drukke levensstijl. Het kan daarom geen kwaad om eens wat extra aandacht aan jezelf te besteden. Deze aandacht heeft een positief effect op de gezondheid van lichaam en geest. Dit kan door het preventief kiezen voor een acupunctuur behandeling, maar je kunt ook eens langskomen voor een van mijn Wellness behandelingen die allemaal gebaseerd zijn op de Traditionele Chinese Geneeskunde.  Het gaat om jouw wellbeing en  fitness!

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen volg ik jaarlijkse bijscholing. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en de koepelorganisatie KAB.
Als je meer wilt weten over mijn opleidingen kijk dan eens op mijn linkedin.
Wil je mij en mijn praktijk volgen? like me dan op facebook.

Graag tot ziens in praktijk Twee Oerkrachten