Guasha Therapie

Wat is Guasha? 

Guasha is een eeuwenoude schraap-techniek. Door het schrapen met een steen of hoorn over de huid worden afvalstoffen verwijderd en doorstromen van energie en bloed verbeterd.

Waarvoor wordt Guasha gebruikt?                                                                       

Een Guasha behandeling zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt. Na behandelingen merk je dat je meer energie krijgt. Ik gebruik Guasha veel bij chronische klachten zoals reuma en fibromyalgie.  De Guasha helpt bij het verbeteren van het energie niveau en verminderen van pijn en zwelling.

Is Guasha iets voor jou?                                                                                             

Van een Guasha behandeling kun je paars/ blauwe plekken krijgen maar de Guasha behandeling doet geen pijn! Dit maakt de Guasha behandeling geschikt voor veel mensen. Guasha is een bijzondere behandeling, die ik iedereen kan aanraden om eens te proberen.

In mijn praktijk vul ik de acupunctuur behandeling aan met andere technieken zoals Guasha. Maar Guasha kan ook een behandeling op zichzelf zijn.

Naast behandeling van klachten geef ik ook Guasha massages. Hier ligt de nadruk niet op behandeling van klachten maar op preventie en ontspanning.