Cosmetische acupunctuur


Volgens oude Chinese filosofie is uiterlijke schoonheid gebaseerd op een goede interne balans. Ons gezicht laat dan ook zien waar in ons lichaam een disbalans aanwezig is. Cosmetische acupunctuur is een behandeling uit de Traditionele Chinese geneeskunde. Deze behandeling is gericht op voorkoming van veroudering van de huid. Daarnaast wordt er met lichaamsacupunctuur gewerkt aan het herstel van de interne balans van het lichaam.

Door het gebruik van acupunctuur wordt de bloed- en energiecirculatie gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en de huidcellen worden gevoed. De behandeling verbeterd de spiertonus van de aangezichtsspieren en de kracht en elasticiteit van de huid.

Cosmetische acupunctuur is niet voor iedereen, op elk moment geschikt, daarom kun je bij interesse contact opnemen voor een gratis intake gesprek.

Cosmetische acupunctuur is een natuurlijke manier om je huid in optimale conditie te houden en veroudering tegen te gaan. Hoewel de resultaten van de behandelingen erg goed zijn is de behandeling is geen vervanger van botox of chirurgie.


Zo ziet de behandeling er uit:

  • Schoonmaken gezicht
  • Acupunctuur gezicht/ lichaam
  • Guasha
  • Massage van het gezicht

Ik werk alleen met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn te koop in de praktijk. Bij afname van 10 sessies cosmetische acupunctuur ontvang een guasha hoorn om thuis je huid in optimale gezondheid te houden.

trad chinese geneeskunde